Schoenen Boonants

Een artikel bestellen

 

Bestellen in het buitenland

De verzendingskosten naar Nederland en Luxemburg bedragen 10 euro per bestelling. Voor andere landen betaal je 15 euro per bestelling.

 

Betalingsmogelijkheden

Je kan de artikels uit de webshop betalen met Overschrijving, Bancontact, MasterCard en VISA, via een veilige verbinding.

Indien je kiest voor een online betaalmiddel (Bancontact, MasterCard of VISA), kom je op de beveiligde website van PayPal terecht. Voer je kaartnummer, vervaldatum en het controlegetal in. Hou ook je kaartlezer bij de hand die je van je bank hebt gekregen. Meteen na de betaling ontvang je een bevestiging van de betaling door PayPal. Vervolgens krijg je ook van Schoenen Boonants een e-mail dat wij je bestelling goed hebben ontvangen.

Indien je kiest voor betaling met overschrijving stort je het bedrag na het plaatsen van je bestelling op het rekeningnummer BE13 0013 8565 8639 (BIC: GEBABEBB). Na ontvangst van de overschrijving ontvang je een bevestiging van de betaling. Vervolgens krijg je ook van Schoenen Boonants een e-mail dat wij je bestelling goed hebben ontvangen en dat deze in verwerking is.