Schoenen Boonants

Een artikel bestellen

 

Bestellen in het buitenland

De verzendingskosten naar Nederland en Luxemburg bedragen 10 euro per bestelling. Voor andere landen betaal je 15 euro per bestelling.

 

Betalingsmogelijkheden

Je kan de artikels uit de webshop betalen met Overschrijving, Bancontact, MasterCard en VISA, via een veilige verbinding.

Indien je kiest voor een online betaalmiddel (Bancontact, MasterCard of VISA), kom je op de beveiligde website van PayPal terecht. Voer je kaartnummer, vervaldatum en het controlegetal in. Hou ook je kaartlezer bij de hand die je van je bank hebt gekregen. Meteen na de betaling ontvang je een bevestiging van de betaling door PayPal. Vervolgens krijg je ook van Schoenen Boonants een e-mail dat wij je bestelling goed hebben ontvangen.

Indien je kiest voor betaling met overschrijving stort je het bedrag na het plaatsen van je bestelling op het rekeningnummer BE13 0013 8565 8639 (BIC: GEBABEBB). Na ontvangst van de overschrijving ontvang je een bevestiging van de betaling. Vervolgens krijg je ook van Schoenen Boonants een e-mail dat wij je bestelling goed hebben ontvangen en dat deze in verwerking is.

 

Verzendingskosten

Gratis verzending vanaf 100 euro. Voor een bestelling die minder kost rekenen we 7,5 euro verzendingskosten aan.

Terugname artikels

Binnen de 14 dagen na levering kan je een bestelling gratis omruilen in onze winkels in Gent. Bel eerst naar 09 225 64 50 of 09 225 13 29 of mail naar info@schoenenboonants.be.

Binnen 48u geleverd

Vandaag besteld is binnen de twee werkdagen geleverd bij je thuis in België. Voor al onze verzendingen werken we samen met Bpost.

Veilig online betalen

Al onze artikelen op deze webshop kan je betalen met PayPal, een overschrijving, Bancontact, MasterCard en VISA via een veilige verbinding.