Schoenen Boonants

Levering

 

Er is niemand thuis bij levering

Is er niemand thuis op het ogenblik van de levering, laat Bpost een briefje achter in de brievenbus. Met dit bewijs kan je de levering volgens afhalen in het postkantoor. Lees nauwkeurig de instructies die op het document staan.

 

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Een levering kan vertraagd worden door feest- of weekenddagen. Is de Bpost koerier echter langs geweest toen je er niet was maar je vindt toch geen briefje van Bpost in je brievenbus, dan ging er wellicht iets fout. Contacteer ons dan op 09 225 64 50 of via info@schoenenboonants.be.

 

Er ontbreekt een artikel

Contacteer ons binnen de 7 dagen na ontvangst op 09 225 64 50 of via info@schoenenboonants.be.

 

Er is iets fout met een artikel van mijn bestelling.

Ook al worden onze producten grondig gecontroleerd voor verzending, kan het gebeuren dat er iets fout ging. Contacteer ons in dat geval binnen de 7 dagen na ontvangst op 09 225 64 50 of via info@schoenenboonants.be.

Verzendingskosten

Gratis verzending vanaf 100 euro. Voor een bestelling die minder kost rekenen we 7,5 euro verzendingskosten aan.

Terugname artikels

Binnen de 14 dagen na levering kan je een bestelling gratis omruilen in onze winkels in Gent. Bel eerst naar 09 225 64 50 of 09 225 13 29 of mail naar info@schoenenboonants.be.

Binnen 48u geleverd

Vandaag besteld is binnen de twee werkdagen geleverd bij je thuis in België. Voor al onze verzendingen werken we samen met Bpost.

Veilig online betalen

Al onze artikelen op deze webshop kan je betalen met PayPal, een overschrijving, Bancontact, MasterCard en VISA via een veilige verbinding.