Schoenen Boonants

Terugzenden

 

Retourkosten

Als je een artikel terugstuurt via Bpost, betaal je de verzendingskosten zelf. Artikels omruilen in de winkels van Schoenen Boonants in Gent daarentegen is volledig gratis.

 

Krijg ik mijn geld terug?

Na ontvangst van je retourzending, storten we het betaalde bedrag binnen de 30 dagen terug. Vergeet dus niet om je bankgegevens in te vullen op het retourformulier.

 

Een artikel retourneren

In onze winkels in Gent kan je artikelen uit je bestelling omruilen, binnen de 14 dagen na levering. Kondig je komst eerst telefonisch aan op 09 225 64 50 of via mail naar info@schoenenboonants.be. Let wel: enkel artikelen in de originele en onbeschadigde verpakking, samen met alle toebehoren kunnen geruild worden. Het is ook noodzakelijk om je factuur en het retourformulier voor te leggen.

Je kan binnen de 14 dagen na levering ook artikels terugsturen via Bpost naar Schoenen Boonants,Oudburg 6, 9000 Gent. Ook in dit geval verwittig je ons vooraf van deze retourzending via e-mail op info@schoenenboonants.be of telefonisch op 09 225 64 50.

Bij het terugsturen met Bpost betaal je de verzendingskosten zelf. Na ontvangst van de retourzending storten we het betaalde bedrag binnen de 30 dagen terug. Let wel: enkel artikelen in de originele en onbeschadigde verpakking, samen met alle toebehoren kunnen geruild worden. Het is ook noodzakelijk om je factuur en het retourformulier voor te leggen.

 

Aangekochte artikelen omruilen

Binnen de 14 dagen na levering kan je de bestelling gratis omruilen in onze winkels in Gent. Bel hiervoor eerst naar 09 225 64 50  of mail naar info@schoenenboonants.be. Let wel: enkel artikelen in de originele en onbeschadigde verpakking, samen met alle toebehoren kunnen geruild worden. Het is ook noodzakelijk om je factuur en het retourformulier voor te leggen.

Wanneer je niet naar onze winkels wil komen om te ruilen, stuur je het artikel binnen de 14 dagen terug met Bpost naar Schoenen Boonants, Oudburg 6, 9000 Gent. Verwittig ons van deze retourzending via e-mail op info@schoenenboonants.be of telefonisch op 09 225 64 50.

Bij het retourneren met Bpost betaal je de verzendingskosten zelf. Bij het terugsturen van een artikel wordt het betaalde bedrag binnen de 30 dagen teruggestort, waarna je een nieuwe bestelling kan plaatsen. Let wel: enkel artikelen in de originele en onbeschadigde verpakking, samen met alle toebehoren kunnen geruild worden. Het is ook noodzakelijk om je factuur en het retourformulier voor te leggen.

Verzendingskosten

Gratis verzending vanaf 100 euro. Voor een bestelling die minder kost rekenen we 7,5 euro verzendingskosten aan.

Terugname artikels

Binnen de 14 dagen na levering kan je een bestelling gratis omruilen in onze winkels in Gent. Bel eerst naar 09 225 64 50 of 09 225 13 29 of mail naar info@schoenenboonants.be.

Binnen 48u geleverd

Vandaag besteld is binnen de twee werkdagen geleverd bij je thuis in België. Voor al onze verzendingen werken we samen met Bpost.

Veilig online betalen

Al onze artikelen op deze webshop kan je betalen met PayPal, een overschrijving, Bancontact, MasterCard en VISA via een veilige verbinding.