Schoenen Boonants

Meer dan een eeuw stevig in onze schoenen

Toen onze ouders Jenny en Paul Dhont in 1966 voor het eerst een voet zetten in de winkel in Oudburg, was Schoenen Boonants in Gent al 2 decennia een bekende naam. Dus hebben ze die verder gekoesterd. De winkel zelf onderging een paar keer een grondige verbouwing om de service en de shopervaring voor de klanten te kunnen verbeteren. De beschikbare oppervlakte werd verviervoudigd, waardoor het aanbod en de keuzemogelijkheden voor dames, heren en kinderen enorm toenam.

Mogen we deze dans van u?

Onze ouders hielden van dansen. Ze maakten van hun hobby een beetje hun beroep door zich sinds de jaren ’80 te specialiseren in dansschoenen. Onder meer salsa- en tangodansers die alleen op kwaliteitsschoenen over de dansvloer willen zweven, zijn vandaag bij ons nog steeds aan het juiste adres. Want nu de volgende generatie aan het roer staat, gaat het verhaal van Boonants Schoenen gewoon verder.

Kwaliteit in stijl en pasvorm

We selecteren onze collecties nog steeds zorgvuldig op stijl, pasvorm en de kwaliteit van de materialen. Door ons uitgebreide gamma modellen met uitneembaar voetbed, kunnen we klanten met steunzolen steevast aan een stijlvolle schoen helpen. We doen dat trouwens niet enkel meer in Oudburg maar sinds 1989 ook op de Nederkouter 143. In 2012 werd ook onze tweede winkel volledig gerenoveerd.

Schoenen Boonants staat al meer dan een eeuw stevig in het leven en door onze klanten, zowel in onze Gentse winkels als via deze webshop, een topservice te leveren met een veelzijdig aanbod, willen we daar graag nog een paar decennia bij doen.

Joris en Danny Dhont,
Zaakvoerders

Verzendingskosten

Gratis verzending vanaf 100 euro. Voor een bestelling die minder kost rekenen we 7,5 euro verzendingskosten aan.

Terugname artikels

Binnen de 14 dagen na levering kan je een bestelling gratis omruilen in onze winkels in Gent. Bel eerst naar 09 225 64 50 of 09 225 13 29 of mail naar info@schoenenboonants.be.

Binnen 48u geleverd

Vandaag besteld is binnen de twee werkdagen geleverd bij je thuis in België. Voor al onze verzendingen werken we samen met Bpost.

Veilig online betalen

Al onze artikelen op deze webshop kan je betalen met PayPal, een overschrijving, Bancontact, MasterCard en VISA via een veilige verbinding.